Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Aşağıdaki gibi promosyon fiyatı
Miktar / Fiyatlandırma
1. parça
US $10.00
2. parça
US $5.00
3. parça
US $5.00
4. parça
US $5.00
···
···
X-ışını resim teslimatı
Bileşenlerin alınmasından 2 saat sonra.
Ödeme
Resim Teslimat Öncesi PayPal

*Arıza fiyatı aynı kısım içindir, ancak farklı parti kodları olabilir.

** Fiyatımız nakliye maliyetini içermiyor.

Katma değerli hizmet

X-ışını resim veritabanımız, güvenilir kaynaktan bileşenler için 150K + 'dan fazla resme sahiptir.Uyum veya eksiklik üzerine analiz

Veritabanımızda rol oynarsak sağlanabilir.Bu hizmet için ilave olarak 5 $/parça geçerlidir.

X-ışını resim örnekleri
Daha fazla ayrıntı için lütfen satışlarınızla iletişime geçin.
X-ışını muayenesi nedir

X-ışını muayenesi, test nesnesinin iç yapısını elde etmek için X-ışını görüntüleme teknolojisini kullanmak ve daha sonra test nesnesinin dahili bilgilerini test nesnesini bozmadan gözlemlemektir.

Esas olarak bileşenlerin özgünlük yargısı ve başarısızlık analizi için kullanılır.CHIP özgünlük yargısı ve hata analizi ve tespiti için uluslararası olarak tanınan bir yöntemdir.

X-ışınının rolü

X-ışını algılama teknolojisi, çip özgünlük tespitinde hızlı hız, tahribatsız ve düşük maliyet avantajlarına sahiptir.

Yonga Arıza Tespiti:

X-ışını resimleri aracılığıyla, çipin iç kusurlarını görsel olarak gözlemleyin, soyulma, patlama, boşluklar vb. Ve çip arızasının yargılanmasına yardımcı olun.

CHIP Otantik Yargı:

Otantiklik, test parçasının X-ışını diyagramındaki çerçeve, tahıl, kurşun tel ve diğer elementlerin standart çip ile karşılaştırılmasıyla değerlendirilebilir;

X-ışını veritabanı

CHIP özgünlük yargı testinde, otantikliği belirlemek için test parçasının X-ışını görüntüsünü orijinal standart çipin röntgen görüntüsüyle karşılaştırmak gerekir.Chipsmall X-ışını çip görüntü veritabanının yardımıyla, işletmelerin örnek karşılaştırma görüntüleri satın alması için zaman maliyeti ve çalışma süresinden tasarruf sağlar ve maliyet azaltma ve verimlilik artışını gerçekleştirir.

Chipsmall X-ışını çip görüntü veritabanı, tüm numuneler orijinal aracıdan satın alınır, yüksek güvenilirlik, geniş kapsam, kolay sorgu, deneyime hoş geldiniz!

Geri besleme

Chipsmall'ün ürün ve hizmetlerine olan bağlılığınız için teşekkür ederiz. Fikriniz bizim için önemli! Lütfen aşağıdaki formu doldurmak için bir dakikanızı ayırın. Değerli geri bildirimleriniz, hak ettiğiniz olağanüstü hizmeti sürekli olarak sunmamızı sağlar. Mükemmelliğe giden yolculuğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz.